Rahoitus

Voit nyt hankkia energiaremontin, lämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät osamaksulla edullisesti ja ilman omaa pääomaa. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. OP-rahoituksella on edullinen korko, ja rahoituksen takaisinmaksuaika on joustava.

Aurinkovoimalan tai lämpöpumpun rahoitusta mietittäessä kannattaa muistaa, että investointi maksaa itsensä takaisin säästöjen muodossa.

Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka lämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun lämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta. Muistathan myös, että voit vähentää osan asennuksesta koituvista kustannuksista verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille.

Kun painat tutustu ja hae -painiketta, klikkaa avautuvasta näkymästä ”Hae Kertaluottoa” -painiketta. Lomakkeeseen on liitetty jo antamasi tiedot. Valitse vielä toimipiste: Klikkaa ”Valitse” ja aloita kirjoittaamaan Naantali, jolloin valinta siirtyy Naantali / H.H Moniurakoinnin kohtaan (sininen tausta). Klikkaa vielä tätä vahvistaaksesi valinnan.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,70 % 09/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 183,89 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ilmalämpöpumpun rahoitus on edullista

Kun hankit ilmalämpöpumpun osamaksulla, saat sen käyttöösi nopeasti ja helposti. Ilmalämpöpumppu-investointi maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia! Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Voit viilentää asuntosi mukavan raikkaaksi kesähelteillä ja nauttia lämmöstä murehtimatta lämmityskulujen suuruutta – tietenkin energiatehokkaasti!

Hanki nyt ilma-vesilämpöpumppu helposti osamaksulla

Voit maksaa ilma-vesilämpöpumpun rahoituksen nopeasti takaisin, kun valitset laitteen energiatehokkaista malleistamme. Laitteiden uudet ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta on edullinen, ja se on helppo asentaa. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle.